Topp 10 Grunner For Å Starte En Nettbasert Blogg Og Tjene Penger

Blogging er en av de mektigste nettbaserte markedsføringsemnene. Det finnes en rekke emner om hva blogging er og hvorfor du bør begynne å blogge, hvordan en blogg kan tjene penger for deg og råd om hvordan man skal fremme bloggen din. Wikipedia nevner at en blogg er en nettside med regelmessige oppføringer som kan inneholde video, grafikk, og kan være enten personlig eller bedrift relatert. Så siden det finnes så mange blogger kan det da være en god plattform for å starte en nett-bedrift. Vi vil presentere våre topp 10 grunner til å blogge og starte din egen nett-bedrift.

  1. En blogg kan være en interaktiv kommunikasjonsplattform for markedsføring. Mange blogger bruker ikke bare tekst, men gir også videoer, musikk, avstemninger, quizer, bilder og konkurranser. Pluss vurderinger av produkter og kommentarer gjør blogger opplevelsen til en interaktiv en. Å være et interaktivt menneske så har man en tendens til å bruke mer tid på nettet og ved å tilby gratis ting som videoer eller rapporter kan du teste og utnytte mange internett-markedsføring teknikker som for eksempel å bygge en liste for å fremme dine nåværende og fremtidige produkter.
  2. Blogging er en hot trend og oddsen er at det vil fortsette å være slik i lang tid. Trender i ethvert marked kommer og går, men populære trender er de som handler om handel og kan være svært lønnsomt forutsatt at du er på rett side. Technorati betraktes ofte som den største blogg søkemotoren og sporer millioner av blogger og flere weblogger blir lagt til daglig. Så spør deg selv – er det ikke smart å være en del av en større sosial og nettbasert bedrifts trend?
  3. Lett å lansere den på nettet. Det er mange blogg plattformer, men Blogger og WordPress er de mest kjente. Til tross for de mange rettslige prosedyren til de finansielle kravene for å sette opp en virksomhet, kan en blogg være på nett i løpet av en dag eller noen få timer. Og med så mye gratis informasjon på nettet for å hjelpe deg med å svare på dine spørsmål trenger du ikke noen spesifikke tekniske krav, eller å bekymre deg for hvordan du gjør ditt første innlegg eller idé synlig på nettet.
  4. Rask på sitt bruk. Når du får noen gode ideer, nye tilbud eller bare ønsker å uttrykke dine siste tanker kan du publisere det på bloggen i løpet av få minutter, gå gjennom den, slette den eller utvide den. Og hvorfor begrense deg til et par innlegg når du på en enkelt dag kan du publisere og blogge så mange ganger du ønsker om ulike ideer som ville ta dager eller uker for å nå potensielle kunder via tradisjonelle måter med markedsføring?
  5.  Billige og til og med gratis firmaer. Med et meget lavt budsjett på mindre enn 100 amerikanske dollar kan du få en hosting leverandør på ett år, og valget med å lage ditt eget merkevare og din egen domene for seo formål. Konkurransen fungerer i din favør siden de fleste hosting leverandørene tilbyr rabatter for mer enn ett års registrering og tilbyr tjenester. Noen tilbyr gratis hosting, men vil vise annonser på din side, og hvis du ikke er bekymret for det så kan du få din egen nettside gratis!
  6. Marked for hele verden. Hvorfor begrense virksomheten innenfor nasjonale grenser når du kan ha kunder fra flere kontinenter og nasjoner? Du trenger ikke være redd for å gå for global markedsføring, men hvis du gjør det så vil du se at mulighetene er lønnsomme og du vil tjene mye mer penger.
  7. Bli en ekspert eller en autoritet, en guru kanskje? Å gå for global markedsføring kan du kanskje på et tidspunkt bli ledende på ditt marked til tross for å tilby tjenester eller varer. La oss si at du er en markedsføring ekspert da vil folk ha en tendens til å stole på deg, og det betyr bare én ting, å tjene penger på nettet blir enklere. Samme regler gjelder for dine produkter hvis de får gode anmeldelser.
  8. Økonomisk krise eller en blomstrende økonomien på hjemme-virksomheten din med en fleksibel arbeidstid. Hvorfor jobbe 9-5, mandag til fredag resten av livet? Du kan tjene penger på blogging ved å starte ditt ideelle hjemme-firma. Bli kvitt formelle klær eller firma-kroppsspråk og jobbe så mye du vil og når du vil fra komforten i ditt eget hjem. Pluss å spare penger på drivstoff, leie, parkering og mye mer.
  9. Individualitet og tilpasning. En av de mest kraftfulle tingene om blogging er at med ekstra men valgfri pris kan du tilpasse dine egne innstillinger og preferanser om utseendet på din nett-bedrift og din egen puls. Mange web-designere tilbyr premium maler for bloggen din eller kan designe et unikt tema for bloggen din etter dine behov og ønsker. Bortsett fra seo og topplasseringer som vil hjelpe deg å tjene penger på nett kan du vise din egen unike karakter og stemme med et slagord, tema og forretningsideer som vil skille deg ut fra de fleste andre blogger.
  10. Tjen penger, den primære årsaken til blogging er sist men ikke minst å tjene penger på blogging. Du kan tjene penger på blogging som en artist, en sanger, en webutvikler, en aksjeanalytiker, en markedsfører, you name it. Pluss at når du får høy trafikk vil annonsører banke på døren din for å vise annonser på bloggen din, og betaler deg for å vise annonser eller markedsføre sine produkter. Cross markedsføring er kanskje det mest effektive middelet for å utvide dine måter å tjene penger på med blogging.